Terreur in Den Haag??

Ik blijk vandaag het wereldnieuws gemist te hebben. En dat terwijl ik er middenin zat

DEN HAAG – Arrestatie-eenheden van de politie hebben woensdagochtend om kwart voor drie in de Antheunisstraat in Den Haag geprobeerd verdachten aan te houden in het kader van een terrorismeonderzoek. De verdachten gooiden een handgranaat, waardoor drie politiemensen gewond raakten. Ook vielen er schoten. Anti-terreureenheden van de politie maken zich op voor een inval van een pand. Volgens onbevestigde berichten zijn er blauwe tanks met rupsbanden op weg naar de straat.

Hoeveel verdachten zich in het pand hebben verschanst, wilde hoofdofficier van justitie H. Moraal van het parket in Den Haag tijdens een persconferentie niet zeggen. Direct na het werpen van de handgranaat werd de straat ontruimd en de buurt, gelegen in de wijk Laakkwartier, afgezet. Buurtbewoners werden opgevangen in de kantine van de nabijgelegen Haagse Hogeschool aan de Laakweg.
lees meer…
zie meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *