Kaas

LUTJEWINKEL – Alle 250 woningen van het dorp Lutjewinkel (gemeente Niedorp, Noord-Holland) zijn vrijdag aan het eind van de middag ontruimd in verband met een brand in de plaatselijke kaasfabriek van Campina. De fabriekshal moet volgens de brandweer als verloren worden beschouwd. De bewoners worden opgevangen in een sporthal en op een camping. De rook is tot in de verre omtrek te zien.

Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn er geen slachtoffers. De oorzaak van de brand ligt vermoedelijk in werkzaamheden die werden uitgevoerd om de schade van een eerdere brand in augustus te herstellen.Ik wist niet eens dat de plaats bestond.

“Waar woon jij?”
“Ik? Ik woon in Lutjewinkel”
“Even serieus, waar woon jij?”
“Dat zeg ik je toch”….

3 reacties op “Kaas

 • 5 december 2004 om 13:19
  Permalink

  net als zuidlaren…
  bere botje ging uit varen;)
  ligt net onder groningen…
  en dan moeten we Nederland serieus nemen? Neem eerst normale namen voor plaatsen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *