Biertje?

MARIENBERG – De N36 is maandag bij Mariënberg (gemeente Hardenberg) in beide richtingen afgesloten na een ongeval met twee vrachtwagens. De weg ligt bezaaid met kratten en flessen bier, aldus de politie maandag.

De twee vrachtwagens schampten elkaar rond een uur in de middag. De truck die het bier vervoerde, schaarde waarna de lading op de weg viel. De chauffeur bleef ongedeerd. De chauffeur van de andere vrachtwagen reed door maar is later in Almelo aangehouden.

Volgens een woordvoerder van de politie is de N36 over een lengte van zeker honderd meter bezaaid met bier en glas. De politie vermoedt dat de opruimwerkzaamheden tot in de avonduren duren.


Update: Het blijkt om kratten Grolsch te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *