Antwoord op de stelling: Ik ben tegen…

honger – armoede – geweld – discriminatie – voetbal – greenpeace – spruitjes – arrogante mensen – vroeg opstaan – wegmisbruikers – soaps –  oorlog – website’s die spontaan geluid gaan maken – onrecht – doodstraf – abortus – automatenkoffie – scooters – Bush – J.P. Balkenende – misbruik – leugens – regen – belastingverhoging – zinloos geweld – extremisten (in de breedste zin van het woord) – roken – drugs – openbaar dronkenschap –  prijsverhogingen door de euro – sexueel misbruik – tomaten – dierproeven – spam – flitspalen op onzinnige plaatsen – kinderarbeid – mishandeling – virussen – monopolie – KPN – caravans – examens – energieverspilling – milieuvervuiling – zeurende mensen – ruzie – kleine lettertjes – slap gelul – vastlopende pc’s – Voldemort – cowboy laarzen – franse boeken – nasynchronisatie – zure mandarijntjes – draadloze muizen (die dingen raken kwijt) – vertraging – lekke fietsbanden – koude thee – gaten in sokken – zweetlucht – te kleine oorwarmers – hypocrisi – oud brood – egoisten – honden – kinderachtig gedrag – zacht geworden biscuits – slechte muziek – vage afspraken – hoge rekeningen – kauwgom onder je schoen – kerstdingen voordat sinterklaas is geweest – korte broeken – bruine bonen – uitstekend neushaar – enquetes – schandalige benzineprijzen – lastige telefoontjes als je zit te eten – Mis ik nu nog dingen?

2 reacties op “Antwoord op de stelling: Ik ben tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *