Triest

Afgelopen maandag was er op SBS6 een programma. Dit ging onder andere over een man die ‘s ochtends in zijn auto wilde stappen en in plaats daarvan een zwartgeblakerde schroothoop aantrof. Onbekenden hadden het ding ‘s nachts in de fik gestoken. De politie vertikte het om langs te komen, laat staan om een onderzoek in te stellen. Wie wél onmiddellijk in actie kwamen waren de jongens van Parkeerbeheer. Binnen een uur zat er een bekeuring van 42 euro op de schroothoop. De parkeervergunning was namelijk niet meer zichtbaar door de zwartgeblakerde achterruit. Een woordvoerder van de politie deelde nog mee dat er geen sprake was van een vergissing: regels zijn regels…

Hoezo onmenselijk?

Een reactie op “Triest

  • 8 december 2004 om 16:33
    Permalink

    en dan vinden ze het gek dat mensen geen respect meer voor politie e.d. heeft….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *