Ezel

Zojuist via internet een speciale voorstelling van kinderen voor kinderen zitten kijken. Ook een aantal bekendere mensen werkte hieraan mee. Zo deed Jim de nummers vieze praatjes en de lek. Jamai moest er uiteraard ook in. Hij zou het nummer de kerstezel wel doen. Geen slimme keuze, aangezien hij op deze manier liet zien wat voor ezel hij zelf eigenlijk is. Het lukt hem niet de tekst te onthouden :-S. Bij deze benoem ik Jamai dus tot de Kerst EZEL…

Hij, hij moet dit jaar de ezel zijn
Ik moet de ezel zijn
Hij, hij moet dit jaar de ezel zijn
Ik moet de ezel zijn
Toen ik het hoorde ging ik door de grond
En ik ben niet eens de voorkant
Nee hij is de kont

3 reacties op “Ezel

 • 11 december 2004 om 17:15
  Permalink

  Sorry, maar als het je niet lukt om twee keer achter elkaar het zelfde liedje te zingen… dan ben je dus gewoon een ezel…
  Daar kun je me een trut om vinden, maar het blijft een feit dat Jamai die fout maakte 😛

  Beantwoorden
 • 14 december 2004 om 11:01
  Permalink

  Laat hem toch, kan hij er wat aan doen dat ie sexueel in de war is

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *