Wasknijper

Een Britse student heeft een uitvinding gedaan waar veel huisvrouwen blij mee zullen zijn: een wasknijper die het weer voorspelt. De uitvinding komt voort uit eigen frustrerende ervaringen van de student met natgeregend wasgoed. De wasknijper registreert veranderingen in luchtdruk en zendt elektrische signalen naar metalen strips op de knijper. Als het binnen een halfuur gaat regenen, blokkeert de knijper en kun je je was niet ophangen.

Een reactie op “Wasknijper

  • 7 september 2005 om 20:07
    Permalink

    en wat als je je was hebt opgehangen een uur voor het gaat regen en dan regent het en dan blokkeerd die k*twasknijper midden in de regenbui met al je was op de waslijn en jij maar rukken aan die k*tknijpers en ondertussen word je hele was nat…. zucht…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *