‘Vliegende’ auto uit Potter-films gestolen

'Vliegende' auto uit Potter-films gestolen
De ‘vliegende’ auto uit de Harry Potter-films is gestolen uit een filmstudio in het Britse Cornwall, zo meldde de politie vrijdag. De blauwe Ford Anglia stond in de studio verborgen onder een zeil, maar was wel zichtbaar vanaf de weg.

In de Potter-films had de Ford magische krachten. Door een enkele druk op een zilveren knop ging de auto vliegen. Maar in het echt zou het voertuig in een dusdanig slechte staat verkeren, dat er niet eens mee gereden kon worden. De dieven hebben de auto dus waarschijnlijk weggesleept of met een oplegger meegenomen. Volgens de politie is het niet duidelijk of de daders Harry Potter-fans waren of dat ze het gewoon hadden voorzien op een klassieke auto uit 1962.

2 reacties op “‘Vliegende’ auto uit Potter-films gestolen

 • 29 oktober 2005 om 10:59
  Permalink

  Dag Ukkie,
  Zag bij toeval ergens jouw web-log. Wilde je ff laten weten dat ik bij Ukkie werk en wel Kinderopvang Ukkie. Dat is van mijn moeder en ik werk er als planner. Erg, leuk!
  Anyway, een fijn weekend!
  Groetjes, Louise

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *