Vierde Harry Potter-film breekt bezoekersrecord

De film Harry Potter en de vuurbeker heeft in de eerste week meer mensen naar de bioscoop getrokken dan de voorgaande drie films. Tot nu toe hebben 372.906 mensen de film gezien, aldus distributeur Warner Bros donderdag.

In de vierde verfilming van de boekenreeks van J.K. Rowling wordt Harry (Daniel Radcliffe) uitverkoren om deel te nemen aan het prestigieuze Toverschooltoernooi.

In de internationale competitie moet de tovenaarsleerling zijn talent meten met oudere en meer ervaren studenten van zijn school Zweinstein en twee andere Europese toverscholen. Intussen zorgen de aanhangers van Harry’s aartsvijand Voldemort voor een golf van terreur.

2 reacties op “Vierde Harry Potter-film breekt bezoekersrecord

  • 24 maart 2006 om 16:54
    Permalink

    Deel 4 vond ik meer tegenvallen.. deel 3 was spannend én alles in het boek zat erin. Deel 4, vond ik het doolhof zéér tegenvallen. Hij is geen beesten tegengekomen en dat vind ikt och wel een belangrijk detail! Kijk naar de Sfink en de schroeistaartige skreeften. Zeer jammer

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *