Ziek zijn

Vorige week stond hier al dat ik ziek was. Inmiddels is het weer woensdag en ben ik het nog steeds/weer.
Vorige week dinsdag ben ik ziek naar huis gegaan vanaf mijn stage. Ik dacht toen nog de volgende dag weer aan het werk te gaan. Woensdagochtend voelde ik me zo mogelijk nog zieker dan de dinsdag.

Woensdag en donderdag heb ik nauwelijks iets anders gedaan dan in bed liggen. Vrijdagochtend leek het redelijk te gaan totdat ik gedouched had. Iedere inspanning putte me uit. Afgelopen zaterdag dacht ik beter te zijn, ik heb dan ook het nodige gedaan.

Mijn voornemen was toen om maandag weer aan het werk te gaan. Zondagavond werd ik weer ziek. Maandag heb ik nauwelijks iets gedaan. Dinsdag voelde ik me in de loop van de dag redelijk tot goed. Ik wilde morgen (inmiddels vandaag wel weer aan het werk). Dinsdagavond was ik ontzettend moe zonder dat ik veel gedaan had. Inmiddels is het woensdag en ben ik niet aan het werk gegaan.


Wat heb ik nu eigenlijk de afgelopen week gedaan? Veel geslapen en me beroerd gevoeld. Maar dat ziek zijn ben ik inmiddels goed zat. Ik wil weer iets doen, maar mijn lichaam schijnt het daar niet mee eens te zijn….

6 reacties op “Ziek zijn

 • 15 maart 2006 om 13:49
  Permalink

  Heel veel beterschap meid, rust veel en ziek goed uit. Hopelijk ben je snel weer beter! Ik denk aan je (:

  Beantwoorden
 • 15 maart 2006 om 16:54
  Permalink

  Balen zeg… het heerst echt zeg. Lees overal dat mensen ziek zijn. Rust lekker uit, ook al ben je het zat. Beterschap!

  Beantwoorden
 • 16 maart 2006 om 15:26
  Permalink

  He jakkes zeg, al zo lang?

  Een paar weken geleden heb ik ook een tijd thuis gezeten, maardat was iets anders dan zo beroerd gevoel als jij hebt.

  beterschap!

  Beantwoorden
 • 17 maart 2006 om 09:23
  Permalink

  nou ik wil je maar 1 ding toe wensen en dat is heel veel beterschap hoor, enne fijn je weer tegen te komen op de log 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *