Shuttle


Nu de vogelgriep op de loer ligt, zit een beetje badmintonner met z’n handen in het haar. Sinds de uitbraak van de vogelgriep in Azië is er een tekort ontstaan aan ganzen- en eendenveren, het hoofdbestanddeel van een veren shuttle. Voor een beetje badmintonner is er geen alternatief voor de veren shuttle. Die maakt geen boog, zoals de synthetische pluim, maar een hoek alvorens de daling vanaf het hoogste punt in te zetten. De prijs per koker van 12 shuttles is gestegen naar rond de 14 euro, tegen 10 euro een jaar terug.

3 reacties op “Shuttle

 • 20 maart 2006 om 11:20
  Permalink

  joh daar had ik nog helemaal niet over nagedacht!!! haha ja eigenlijk is het wel lullig
  en 4 euro duurder das nogal wat zeg!!!
  Pffffff veel succes trouwens op je stage want ik zag dat ukkie @ stage online wat op mijn log 😉

  maar goed!!
  Hier een voor mij heel erg belangrijk berichtje, zoals je weet ben ik net een week weer met school begonnen, en ik heb dus ook bergen huiswerk
  IK moet voor school een minionderneming starten en dus ook een markt onderzoek maken.
  Deze heb ik op mijn weblog gezet omdat ik hier een breed publiek heb.
  Graag zou ik willen vragen op dit log te reageren met antwoorden op mijn vragen, dan kan ik van de week verder met de gegevens van mijn marktonderzoek!!

  Veel liefs en alvast bedankt en sorry voor dit berichtje tussen door

  Minerva

  Beantwoorden
 • 20 maart 2006 om 11:49
  Permalink

  @*Denise*: ik ook niet, maar vond het wel grappig

  @ Minerva: Ik heb hem ingevuld. Veel succes ermee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *