Numerologie

Uitslag van de numerologietest, gemaakt op woensdag 22 maart 2006
Wil jij hem ook maken? klik dan hier

Hoe je als kind was
Sterk en vroeg zelfstandig. Mogelijk moest je voor anderen zorgen.

Hoe je het gezinsleven ervaren hebt
Je kreeg veel liefde, maar de vraag is of dat wel van de eigen ouder was of van anderen?

Hoe kijk je tegen de wereld aan?
Dubbele moeder is op je van toepassing. Aan de ene kant ben je perfectionistisch. Je hebt genezende kwaliteiten. Je durft weinig en probeert altijd de waarheid te verbergen uit angst gekwetst te worden.

Hoe je jezelf naar de volwassenheid ontwikkelt
Dadenkracht, daar houd je van. Je hebt moeite met assertief te zijn en bent verlegen. Je hebt moeite om de eigen scheppende kracht naar buiten te brengen. Je hebt al jong moeten leren voor jezelf op te komen. Je hebt wat moeite om echt helemaal eerlijk te zijn tegen bepaalde mensen.

Hoe anderen tegen je aankijken
Emotioneel ben je invoelend, moederlijk, zacht en liefdevol. Je staat altijd klaar voor iedereen, vaak ten koste van jezelf.

Waar je sterk in bent, wat je wezen is
Je bent krachtig, maar niet zo krachtig als je zou willen. Anderen begrijpen dat soms niet helemaal en noemen je soms een zwakkeling, terwijl je jezelf juist heel sterk voelt. Je bent vroeg zelfstandig, vroegrijp, een harde werker, je hebt geduld, soberheid, innerlijke wijsheid, eenzaamheid, creativiteit en bent diplomatiek ingesteld.

De groei naar volwassenheid, wat je moet leren
Je moet leren om niet teveel hooi op je vork te nemen. Anderen kunnen ook best eens iets doen. Je kan makkelijk je ei kwijt. Je bent dynamisch in de handel en zaken en hebt iets met zelfstandig ondernemen, mogelijk zelfs de horeca of de verzorging, mogelijk bij mensen thuis.

Hoe je denkt dat de wereld in elkaar zit
Je wilt het liefst alle conflicten en problemen oplossen en vraagt je soms af waarvoor dingen nu nodig zijn.

Waar je moeite mee hebt
Je wordt geconfronteerd met niet te kunnen vluchten. Soms wil je vluchten uit de realiteit. Je voelt je soms eenzaam. Je hebt gebrek aan zelfvertrouwen. Vaak denk je: ze snappen me niet. Soms heb je moeite om dingen te vertellen waardoor je ze dan maar verborgen houdt.

Hoe je de dingen aanpakt
Je werkt vanuit het hart, niet vanuit je verstand. Anderen moeten het doen zoals jij zegt. Je moet met mensen werken omdat je werkt vanuit je hart. Als iemand niet doet wat je zegt, dan is het ook goed. Je komt dus niet echt op voor jezelf. Valkuil kan zijn: ik wil aardig gevonden worden.

Hoe je naar jezelf kijkt, je innerlijke beweegredenen
Je kunt goed vormgeven en bent erg wijs maar ook zeer streng. Je kijkt heel serieus naar jezelf en wilt van alles leren en meemaken. Je moet echter proberen iets meer in de diepte te gaan. Je hebt behoefte om er op uit te trekken en vlucht soms voor het leven en de werkelijkheid.

In welke fase jij je nu bevindt
Je bent een harde werker maar pas op dat het niet té gaat worden. Je raakt dan oververmoeid, krijgt last van starheid, rugklachten en gewrichtsklachten. Draaierigheid en oorsuizen kan ook optreden na te lange inspanning, evenals hartritme stoornissen. Vooral de ogen kunnen op een gegeven moment snel achteruit gaan. Ook een lichte doofheid treed al vroeg op. Op dit moment ben je het leven wat moe.

2 reacties op “Numerologie

  • 22 maart 2006 om 13:47
    Permalink

    @ Tammii: Sommige dingen kloppen zo erg dat het eng wordt… Maar gelukkig zitten er ook dingen bij die absoluut niet kloppen, dat zorgt dan weer voor evenwicht!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *