Ziek zijn

Al meer dan een maand geleden schreef ik hier dat ik ziek was. Bijna twee weken ben ik thuis gebleven, maar inmiddels al weer drie weken aan het werk.
Na een week werk ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik zo moe bleef. Er werd gedacht aan Pfeiffer. Ik heb toen bloed laten prikken. Een aantal dagen later was de uitslag daarvan bekend.

Pfeiffer was het in ieder geval niet. Dat heb ik wel ooit in het verleden gehad (de antistoffen zaten in mijn bloed), maar dat was geen recente besmetting. Met deze uitslag kreeg ik het advies om met een week of twee nog eens te laten prikken.
Dit is afgelopen vrijdag gebeurd. De uitslag verwacht ik woensdag of donderdag. Wat die uitslag ook mag zijn (ik heb een vermoeden, maar vind het nog niet nodig dat met jullie te delen), ik ben dit gekwakkel meer dan zat.

Het beĆÆnvloed mijn humeur (en niet ten goede).
Al weken dagelijks die vermoeidheid.
Koude rillingen en “opvliegers” heb ik ook regelmatig.
Onverklaarbare spierpijn en een branderig gevoel in mijn huid.
Dag in dag uit hoofdpijn wordt je ook niet vrolijker van.
Aspirine of paracetamol durf ik niet te nemen omdat ik daar normaal gesproken al suf van word en ik ben bang dat met die vermoeidheid ik achter mijn bureau in slaap val (of erger: in de auto).

Ik ben het zo zat. Ik zou me graag weer “normaal” voelen.

2 reacties op “Ziek zijn

 • 10 april 2006 om 21:25
  Permalink

  Wat naar dat je steed zo’n last hebt van vermoeidheid.
  En ik hoop zeker voor je dat de uitslag positief zal zijn ,
  maar dat deze oorzaak gevonden moet worden dat je zo moe bent dat moet zeker doorzocht worden hoor Sterkte ermee enne ik zal van de week een spiraal plaatsen in het aqua doorzichtig glas hoor gr Di šŸ˜‰

  Beantwoorden
 • 16 april 2006 om 13:27
  Permalink

  Hoi, ik kwam je log tegen.
  Maar wat vervelend zeg die vermoeidheid.
  Ik heb het ook gehad maar dan van de morfine.
  Ben ik nu gelukkig van af.
  Heel veel sterkte.
  gr elsa

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *