Logpauze?

Gisteren plaatste ik dit logje. Door de meeste van jullie werd dat opgevat als een soort logpauze. Zelf weet ik eigenlijk niet of ik wel een pauze in het loggen wil inlassen. Loggen doe ik gewoon te graag. Ik ga gewoon door. Misschien dat de frequentie iets minder gaat worden, de logs minder algemeen (en dus persoonlijker). Maar dat weet ik nog niet allemaal. Daar moet ik nog maar eens goed over na gaan denken…..

2 reacties op “Logpauze?

 • 14 april 2006 om 22:19
  Permalink

  Gewoon doen waar je zelf zin in hebt… en waar je je fijn bij voelt… Kwam even langs om je fijne paasdagen toe te wensen. liefs, Annemie.

  Beantwoorden
 • 15 april 2006 om 23:12
  Permalink

  gewoon doen wat jij wil,, als je geen zin hebt om te loggen, log je niet… heb je wel zin… log je wel 😛

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *