Duitser spoelt 15.000 euro door toilet

quote:
Een 64-jarige Duitser heeft 30.000 mark, ruim 15.000 euro, door het toilet gespoeld. De gepensioneerde dacht dat de bankbiljetten door de invoering van de euro niets meer waard waren. Een loodgieter die het door de biljetten verstopte toilet kwam repareren deed de opmerkelijke vondst.

Nadat de loodgieter al het doorgespoelde geld had opgevist kon de Duitser zijn geld alsnog inwisselen voor euro’s. Die werden veilig op een bankrekening geplaatst, om verdere ongelukken te voorkomen.

Als je dan toch denkt dat het niets waard is, gooi het dan bij het oud papier niet door het toilet. Het liefst bij het oud papier dat door een school ofzo op gehaald wordt. Dan hebben die ook een mazzeltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *