Van paperclip tot eigen huis

Originele ideeën kunnen goud waard zijn. De Canadees Kyle McDonald zette op 12 juli vorig jaar een foto van een knalrode paperclip op internet, met maar één doel: het voorwerp ruilen tegen iets waardevollers.

Ondertussen is hij via een balpen, een deurknop met de tronie van E.T., een kooktoestel, een generator, een vat bier, een sneeuwmobiel, een vliegreis, een vrachtwagentje en een platencontract bij een gratis verblijf van een jaar in een huis in Phoenix aanbeland.

McDonald gaat nog even door met zijn ruilactie tot zijn einddoel is bereikt: een eigen huis.

Een reactie op “Van paperclip tot eigen huis

 • 20 april 2006 om 11:21
  Permalink

  ik ga eens nadenken of ik ook wat te ruilen heb 😉
  fijne dag nog

  groetjes marjan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *