Web-log verhuizing

De eerste verhuizingen zijn een feit. De komende tijd zullen alle web-log weblogs overgezet worden. Ik heb er nu een aantal gezien. De meeste vind ik er niet mooier op geworden. O, ik geloof best dat we er meer (en misschien wel betere) mogelijkheden door krijgen. Een eigen domein wordt wel steeds aantrekkelijker. Wat vind jij?

2 reacties op “Web-log verhuizing

 • 28 april 2006 om 20:12
  Permalink

  ja ik heb er ook een paar gezien en de meeste vind ik er ook niet mooier op geworden
  ik hoop dat ik mn weblog na de verhuizing weer mooi krijg want ik was er eindelijk 100% tevreden over :S

  heey tis lekker weekend ga er heerlijk van genieten!!!
  rust lekker uit!!!
  een mega fijne vrijdag avond toegewenst!!!

  Liefs minerva

  Beantwoorden
 • 28 april 2006 om 20:50
  Permalink

  er is geloof ik echt iets aan me voorbij gegaan want ik snap die verhuizing dus helemaal niet. wat willen ze daar dan mee doen???

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *