Pas op: overstekende dove kat

quote:
Automobilisten die in Heerjansdam, meer bepaald op de Lindstedijk rijden, dienen ter hoogte van nummer 33 de voet van ‘t gas te halen. De kans bestaat dat ze moeten uitwijken voor Zwervertje. De kat Zwervertje pleegt daar op z’n dooie akkertje over te steken en kijkt dan niet op of om. Geen wonder, want hij is stokdoof. De baas van Zwervertje trok bij Paul de Leeuw aan de bel om de verkeerssituatie voor zijn huis wat veiliger te maken. En dat is gelukt: voor nummer 33 staat nu een verkeersbord met een afbeelding van het poezenbeest met daaronder de tekst: "Overstekende dove kat!"

Mijn kat is dom, krijg ik nu ook een aangpast verkeersbord voor mijn deur? O ja, wil je het bord voor Zwervertje zien, klik dan hier.

Een reactie op “Pas op: overstekende dove kat

  • 14 mei 2006 om 10:57
    Permalink

    Fijn dat er nu een bord staat! Ik kan me er alles bij voorstellen, ik heb ook een dove kat. Maar die komt alleen op het terras en niet op straat!
    Liefs Bien

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *