Pensioen

Gepensioneerd of niet, de 98-jarige Jack Holland uit Halifax (West Yorkshire) moest het volle pond betalen toen hij de bus in wilde stappen. De buschauffeur weigerde te geloven dat Holland, die zijn seniorenkaart had verloren, gepensioneerd was en daarvoor recht had op korting. Ondanks protesten van buspassagiers hield de chauffeur voet bij stuk. Holland heeft even genoeg van de bus. "Ik wil de chauffeur niet meer zien want anders bewerk ik hem met mijn stok."

2 reacties op “Pensioen

 • 15 juni 2006 om 13:40
  Permalink

  Is mijn vader een aantal jaar geleden, wel op jongere leeftijd, maar wel al ver over de pensioenleeftijd, ook overkomen. Ook hij kreeg bijval van medereizigers, maar de buschauffeur gaf geen strobreed toe. Mijn vader vond het aan de ene kant ook wel een kompliment :D. Heeft schijnbaar veel indruk op me gemaakt, want ik weet nog precies wanneer het was. We gingen naar The Sixth Sense, dus dat moet 1999 zijn geweest.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2006 om 19:06
  Permalink

  Even een (plak)berichtje om te laten weten dat ik langs ben geweest en je zeker niet vergeten ben. De reden van het plakken kun je lezen op mijn weblog… liefs, Annemie.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *