Enquête

Heeft u even vijf minuten tijd om voor mij iets in te vullen?

Wij zijn namelijk voor onze opleiding bezig met een klein onderzoekje, hiervoor hebben we een vragenlijst (multiple-choice) die we door zo veel mogelijk mensen in willen laten vullen. Wilt u dat ook even doen?

Mocht u willen helpen, stuur mij dan even een berichtje, dan kan ik u de vragenlijst toe sturen. Uw e-mail adres achterlaten bij een reactie is voor mij ook goed, maar dat vindt niet iedereen prettig.

Dit bericht blijft door de datum nog een tijdje als bovenste bericht zichtbaar, de laatst geplaatste log staat hier onder.
De vragenlijst is ook te downloaden: http://www.filelodge.com/files/room48/1383126/Enquete_probiotica_online.doc
Terug sturen kan naar mijn e-mail adres dat in de lijst vermeld is…

12 reacties op “Enquête

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *