Fijn met de trein

Als student reis ik relatief veel met de trein. Op zich is dat geen probleem. Ik kom vaak op tijd en zonder parkeerperikelen aan op de plaats van bestemming. De afgelopen dagen hoefde ik gelukkig niet weg voor mijn studie (had wel wat andere dingen te doen, maar niet met de trein). Ik zeg gelukkig want het is momenteel goed raak. Gisteren een aanrijding bij Rotterdam waardoor er vermoedelijk nog dagen last is van hinder. Vandaag is het ook weer raak. Dit maal een aanrijding bij Arnhem. O ja, de standaard waarschuwing voor blaadjes op de rails is deze week ook weer in de pers verschenen. En sta je deze week niet stil door een aanrijding of blaadjes, dan is het wel een pakketje.

Wat gaat er de komende tijd nog meer komen?

Een reactie op “Fijn met de trein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *