Brief aan de opleidingscoördinator

Beste opleidingscoördinator,

in de afgelopen dagen ben ik verschillende malen aangevallen op het feit dat ik mijn mening geef in de opleidingscommissie. De ene keer door een docent, de andere keer door de huidige notulist.

De eerste kon in mijn ogen niet omgaan met kritiek die geleverd is tijdens een vergadering en kwam tijdens een andere les verhaal halen. Dit gebeurde op dusdanig intimiderende wijze, dat ik in zijn geval voortaan mijn mening wel voor me houd. Als dat de wijze is waarop in de opleidingscommissie gewerkt moet worden, denk ik niet dat de opleidingscommissie kan blijven bestaan.

De tweede vind dat ik "zeur" over de notulen. Ik ben van mening, en ik hoop dat die gedeeld wordt, dat de notulen van de OCCT meer moeten zijn dan een actie- en besluitenlijstje. De huidige notulist vind dit (ik citeer: "[..]gewoon overdreven, het zijn notulen van een commissie waar iedereen vrijwillig in zit [..] en als ik dan ongeveer 3 uur bezig ben om helemaal precies een notulen te maken[…] vind ik (dat) een beetje raar [..]".

Wat voor mij echt de deur dicht deed is de opmerking: "jij gelooft toch alleen maar in jezelf". Ik heb de afgelopen jaren veel tijd en energie in de opleidingscommissie gestoken. Zeker het laatste jaar heb ik hard gewerkt om de opleidingscommissie weer op de rails te krijgen, omdat ik geloof dat iedereen gebaad is bij een goede vertegenwoordiging van studenten en medewerkers in de opleidingscommissie. Ik hoop dan ook van harte dat mijn inspanning de afgelopen jaren niet voor niets geweest is.

Onder de huidige omstandigheden kan en wil ik me niet meer inzetten voor de OCCT, ik overweeg dan ook om het voorzitterschap per direct neer te leggen. Graag jouw mening en advies in dit geval.

Met vriendelijke groet,
Ukkie

2 reacties op “Brief aan de opleidingscoördinator

 • 28 november 2006 om 13:36
  Permalink

  Woeii meid, beetje raar dat je niet eens je mening mag geven!
  En als het niet meer fijn voelt en je al je energie er voor niks instopt zou ik lekker zeggen, bekiek het! zoek het uit… je bent toch geen stoeptegel waar ze zo maar overheen kunnen stampen en je zit toch niet voor niks in zo’n commissie die zijn er toch om de studie beter te maken, etc etc
  luister naar jezelf… en wees maar blij dat jij tenminste wel in jezelf geloofd 😉
  x

  Beantwoorden
 • 28 november 2006 om 14:34
  Permalink

  @kimmetje: Tnx! dat was even de reactie die ik nodig had. Je gaat toch aan jezelf twijfelen….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *