Champignonquiche met rookkaas

Bereidingstijd
15 minuten bereiden + 30 minuten wachten

Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries)
2 doosjes kastanje-champignons (a 250 g)
2 eetlepels boter
4 eieren
100 ml slagroom
100 gram rookkaas

Bereiden
Oven op 180 °C voorverwarmen. Deeg laten ontdooien. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In grote koekenpan boter verhitten. Champignons 10 min. bakken en vocht zoveel mogelijk laten verdampen. Eieren met room loskloppen. Deeg in vorm drukken. Rookkaas raspen. Champignons met ei en kaas mengen. Champignon-kaasmengsel over bodem verdelen. Quiche in midden van oven in 30 min gaar en goudbruin bakken.

Een reactie op “Champignonquiche met rookkaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *