Het jaar 2006

Vorig jaar schreef ik in mijn jaaroverzicht: “In 2005 kwam mijn totaal aantal geschreven logs op 944 uit (deze nog niet mee gerekend). Het aantal reacties op al deze logs kwam uit op 743, wat betekend dat er gemiddeld per log 0,8 reacties gegeven zijn. Voornemen voor volgend jaar: die reacties moeten wel omhoog kunnen, toch?”. Dit jaar blijft de teller steken op een totaal van 1550 logs met daarbij 1631 reacties. Dit komt neer opn iets meer dan 1,05 recties per log. Conslusie: voornemen van vorig jaar gehaald! Komend jaar nog een verdere verbetering?

2006 was een jaar waarin ik voor de zomervakantie nog stage liep, na de vakantie werd ik vierde- (en tevens laatste-) jaars student. Zoals het er nu uitziet ga ik vanaf februari 2007 aan mijn afstudeerstage beginnen om dan in Juni 2007 netjes op tijd (lees: binnen vier jaar) af te studeren. Met een beetje mazzel wordt dat zelfs Cum Laude. Tevens werd ik dit jaar voorzitter van de Opleidings Commissie Chemische Technologie.

Het was een jaar waarin mijn gezondheid het een beetje liet afweten. In schreef daar al in een samenvatting over. Met behulp van medicijnen (ja, in meervoud) wordt het steeds beter. Half januari weer bloed laten prikken (voor de zoveelste keer).

Dit jaar groeide mijn labello-verzameling gestaag van niet bewust sparen naar dit. De inbreng van mijn schoonouders uit Azië was dan ook een zeer welkom verjaardagscadeau.

2 reacties op “Het jaar 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *