Stormachtig

Het kan je haast niet ontgaan zijn. Het stormt. Welliswaar niet zo erg als voorspeld, maar het stormt.

Niet alleen het weer is stormachtig. Het stormt in mijn hoofd. Het is nog een paar weken voor mijn afstudeerstage gaat beginnen. Komende week zijn er tentamens. Verschillende vakken en projecten moeten afgerond worden. Vergaderingen van de opleidingscommissie. Ik ben het overzicht een beetje kwijt. Het stormt!

Toen ik vanmiddag na mijn studie uit de trein stapte, liep ik, zoals altijd als ik niet op de fiets ben, naar mijn auto. Meestal parkeer ik deze half in de berm in één van de omliggende straten omdat het parkeerterein al vol is. Zo niet deze morgen. Er was ruimte. Mijn auto stond dus een keertje wel op het parkeerterein. Maar goed, ik loop daar dus heen. Zie ik dat de rechterachterdeur een flinke deuk heeft!!! En geen briefje onder de ruitenwisser!!! (of zou dat weg gewaaid zijn in de storm?) *Grrrr*

Ik ben kwaad. Ik ben boos. Ik ben teleurgesteld. Het stormt!
En dan lees ik ook nog over iemand die haar baby in de magnetron stopt en iemand die een buschaffeur verminkt.

Een reactie op “Stormachtig

  • 12 januari 2007 om 19:22
    Permalink

    oow dat is echt heel erg! dat heeft mijn oom 2 keer gehad.. hij is huiskapper en hij zet zijn auto aan de straat.. en dan rijd er iemand tegenaan en die rijd ervandoor.. hele auto in mekaar.. dat is echt heel lullig..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *