Vergaderen

Vandaag heb ik op mijn stage een vergadering. Althans het wordt een vergadering genoemd. Eigenlijk is het meer een soort update waarin iedereen van elkaar te horen krijgt wat de andere binnen de afdeling de afgelopen 3 maanden gedaan en bereikt hebben. Op zich natuurlijk heel erg interessant. Ook voor mij als stagiaire is het natuurlijk erg leuk om te weten waar al mijn collega’s mee bezig zijn.

De vergadering begint om half tien (bijna dus) en duurt (volgens de planning) tot kwart over vier. Ik schrijf bewust volgens de planning omdat ik inmiddels van verschillende collega’s al gehoord heb dat het altijd uitloopt. Daarnaast zit er ook nog een fout in de planning (twee presentaties in het zelfde half uur gaat echt niet lukken). Ik hoop de bus van kwart voor vijf te kunnen halen (een half uur later dan ik normaal neem), maar vrees dat het later gaat worden.

Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *