Afstuderen

Ik heb het er al vaker over gehad. Ik zit inmiddels in het vierde (en laatste) jaar van mijn opleiding Chemische Technologie. Mijn afstudeerperiode is een stage. Begin februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage die in totaal ongeveer 5 maanden duurt.

Deze week wil ik mijn scriptie zo veel mogelijk af hebben zodat ik volgende week alleen nog maar hoef te corrigeren, te printen en in te binden om hem dan net na hemelvaart in te leveren. Als alles goed is mag/moet ik dan in juni mijn scriptie verdedigen en mag ik me officieus Ingenieur noemen. In Juli (diplomauitreiking) wordt het dan officieel.

Zoals je zult begrijpen heb ik het de komende twee weken wat drukker dan normaal. Het zou dus goed kunnen dat ik minder log dan gebruikelijk en waarschijnlijk ook minder reageer. Bij deze weet je dan hoe het komt. Maar misschien log ik juist wel meer omdat het prettige pauzes zijn tussen het schrijven van een rapport.

3 reacties op “Afstuderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *