Het is weer voorbij

Inmiddels is het weer voorbij. Ik ben weer thuis.

De komende dagen zal ik mijn verslag uittypen en online plaatsen. Ook zal er (net als vorig jaar) van elke vakantie dag een foto geplaatst worden. Alle vakantie-logs zullen in het verleden (op de werkelijke dag) geplaatst worden.

Voor de mensen die mee lezen zonder rss-reader: Naar beneden scrollen om "nieuwe" logs te zien

4 reacties op “Het is weer voorbij

 • 30 juli 2007 om 21:59
  Permalink

  Fijn dat je weer thuis bent 😉 Maarre.. ik wilde even zeggen dat ik aan Nivea lipcare Mandarin Vanilla, Cherry Kiss en Gold&Shine kan komen! Die zou ik voor Summerfruits, UV Alpin en Med R. willen ruilen. Vertel het me als je et goed vind.

  Beantwoorden
 • 30 juli 2007 om 23:10
  Permalink

  @ Lauren: dit soort reacties (onderwerp Labello) graag achterlaten bij een labello log, dat houdt het een stuk overzichtelijker

  Beantwoorden
 • 31 juli 2007 om 12:07
  Permalink

  Ik snap het, vind ik ook, maar ik zag zo snel een log niet..

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2007 om 23:16
  Permalink

  Het is een prachtig verslag. Zo te zien hebben jullie een leuke vakantie gehad. Ik ben benieuwd naar de andere foto’s.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *