I’ve got a job

Sinds juli ben ik afgestudeerd. Na een (welverdiende) vakantie ben ik op mijn gemak eens rond gaan kijken naar werk. Nog niet zo heel lang geleden werd ik benaderd door een detacheringsbureau. Na een kennismakingsgesprek gingen zij voor mij op zoek naar een passende baan.

Hierna ging het snel. Een telefoontje, een eerste gesprek (op vrijdag), nog een telefoontje, een tweede gesprek (op maandag), een telefoontje, een contractbespreking (op donderdag) en nog een telefoontje.

Dat laatste telefoontje was afgelopen vrijdag. Sinds dat moment weet ik dat ik de baan heb!!!  Vanaf half september ga ik vier dagen per week aan het werk als procestechnoloog bij een (relatief) klein pharmaceutisch bedrijf.

2 reacties op “I’ve got a job

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *