Druk, druk, druk

Druk, druk, druk. Zo erg zelfs dat ik niet of nauwelijks meer toekom aan het updaten van mijn web-log.

Twee weken geleden ben ik begonnen aan mijn nieuwe baan. Ik vind het nog steeds leuk, maar wel erg vermoeiend. Als ik thuis kom heb ik geen tijd, zin en energie meer om een (of meerdere) logs te plaatsen.

Op mijn vrije dag en in het weekend “moet” ik dan alles plaatsen wat ik wil. Zo wil ik nog foto’s maken van nieuwe sieraden (en nieuwe maken), een update over mijn labello-verzameling plaatsen, een log schrijven over wat mij bezighoud en dan ook nog de berichten plaatsen die mij om een of andere reden opvallen in de media.

De komende tijd zal ik daarom misschien iets minder loggen dan je van me gewend bent. Ook zal ik logjes in het verleden plaatsen (bij de dag waar ze horen). Iedereen die mee leest met/via een rss-reader zal die logs automatisch te zien krijgen als *nieuw*. Iedereen die mee leest door gewoon mijn log te bezoeken raad ik aan om regelmatig verder naar beneden te scrollen dan het laatste nieuwe bericht. Grote kans dat er lager wel nieuwe berichten staan.

Een reactie op “Druk, druk, druk

 • 30 september 2007 om 12:15
  Permalink

  Ey uk, tof dat je nieuwe baan zo bevalt en wel logisch dan ineens zo vet druk druk, maar geloof dat iedereen ineens weer onwijs druk is! Ach ja lekker toch vervelen we ons niet en de weblogs lopen niet weg 😉
  zo wel makkelijker bij te houden hahahhaa
  kuss

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *