Het jaar 2007

Al een aantal jaar schrijf ik op 31 december een log met een overzicht van het afgelopen jaar. Ook dit jaar ga ik dat weer doen.

In Januari waren het de laatste weken studie voordat ik aan mijn afstudeerstage begon. Veel afrondende werkzaamheden (opdrachten, tentamens en andere regeldingen), de overdracht van het voorzitterschap van de opleidingscommissie en nog wel het een en ander maakte het erg druk.

Vanaf februari begon dan mijn afstudeerstage. Het meeste ging volgens plan en in juni moest ik mijn stage (onderzoek) verdedigen (scriptieverdediging). Ook dat ging goed. Vanaf toen wist ik dat ik mijn opleiding afgerond had. Sinds juli mag ik mezelf dan ook (officieel) Mw. Ing. Ukkie noemen.

Na mijn afsuderen en de diplomauitreiking ging ik op vakantie. Luxemburg, het Zwarte Woud en de Duitse Alpen waren dit jaar de bestemming. Het hele verslag kun je hier lezen.

Na de vakantie was ik van plan op zoek te gaan naar een baan. Maar de baan vond mij 😉 Hoezo luxe… Half augustus wist ik dat ik de baan had.

In september begon ik dan daadwerkelijk aan mijn baan. De eerste dag was zwaar, maar inmiddels ben ik er aan gewend.

Wat gebeurde er nog meer dit jaar. Tja, ik kan nog wel zo veel schrijven, maar het is leuker om eens door het archief te bladeren. Aan de recherkant staat de zelfde afbeelding als mijn kopfoto, maar dan kleiner en met een andere tekst (archief). Via die afbeelding kun je bij alle logs komen die ik ooit hier geschreven heb.

Verder groeide dit je mijn labello verzameling uiteraard ook nog. In november plaatste ik de laatste update van dit jaar. Via de labello categorie kun je mijn verzameling in de gaten houden 😉 Enne, mocht je op vakantie gaan, ik hoef geen kaartje, maar labello’s zijn wel welkom… 😉

Ook maakte ik dit jaar nog het een en ander aan sieraden. Deze sprietenketting bijvoorbeeld, of deze oorbellen, of deze armband, of deze sleutelhanger, of …, of …

Tenslotte wil ik iedereen vanaf hier alvast een goede jaarwisseling toewensen en ook voor 2008 het alle beste.

2 reacties op “Het jaar 2007

 • 31 december 2007 om 14:23
  Permalink

  jij ook een goede jaarwisseling een een super 2008!

  Beantwoorden
 • 31 december 2007 om 18:37
  Permalink

  Idd, jij ook een goede jaarwisseling!

  Komende meivakantie ga ik in Kos opzoek naar Liposan, maar je hoort er nog wel meer over.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *