Het is weer voorbij…

Al een aantal jaar schrijf ik op 31 december een log met een overzicht van het afgelopen jaar. Ook dit jaar ga ik dat weer doen.

Enerzijds was het een jaar van verandering, anderzijds bleef veel bij het oude.
In januari ruilde ik mijn web-log.nl in voor een eigen .nl. Een andere naam, een andere plaats, maar het schrijven bleef hetzelfde. In november veranderde ik van werkgever, maar bleef hetzelfde werk, op de zelfde plaats, bij hetzelfde bedrijf doen (ik was sinds september 2007 gedetacheerd en sinds november ben ik rechtstreeks in dienst).
In april waren we (eindelijk) klaar met klussen, maar in middels staat het volgde project (de badkamer) alweer op de planning.

In juli en een stukje van augustus ging ik op vakantie. Schotland was dit jaar de bestemming. Een verslag en (beperkte) foto’s kun je hier zien.

Wat gebeurde er nog meer dit jaar. Tja, ik kan nog wel zo veel schrijven, maar het is leuker om eens door het archief te bladeren. Aan de rechterkant staat het linkje “Archief”. Via die link kun je bij alle logs komen die ik ooit hier geschreven heb.

Tenslotte wil ik iedereen vanaf hier alvast een goede jaarwisseling toewensen en ook voor 2009 het alle beste.

2 reacties op “Het is weer voorbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *