Slooppremie voor kostbare klassieke auto

De bezitter van een kostbare klassieke Jaguar uit 1934 heeft van een garagehouder het aanbod gekregen zijn ‘slooprijpe’ auto in te ruilen en de slooppremie van 750 euro te incasseren. Dat gebeurde omdat de garagehouder op basis van kentekens potentiële klanten aanschreef.

“Een verrassend bod”, lacht Jaguar-eigenaar Van der Lof uit Haaksbergen. De waarde van zijn oudje is 50.000 euro. Tijdens een oldtimertocht in Eibergen was de slooppremie de grap van de dag. “Nee, ik ben niet aan het twijfelen geslagen.”

De Herwers Groep is een van de dealers die eigenaars van oude auto’s benaderden met gegevens van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Zo’n tien bezitters van een klassieker trokken, soms wat beledigd, aan de bel. Verkoper Robert Pleine: “Er had misschien wel beter gekeken moeten worden om wat voor auto’s het ging.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *