Hulp bij afstuderen gevraagd … Amanda vd Meule

Onderstaand bericht kreeg ik van een oud klasgenoot. Omdat ik zelf op een bepaald punt in mijn studie ook mensen zocht voor een onderzoek weet ik hoe moeilijk het is om voldoende reacties te krijgen. Willen jullie helpen?

Hallo!

In het kader van mijn afstudeeronderzoek bij de Vrije Universiteit in Amsterdam, doe ik onderzoek naar groepsdiversiteit en groepsontwikkeling in organisaties. Uiteraard hoop ik zoveel mogelijk volledig ingevulde enquêtes te mogen ontvangen.

Middels de onderstaande link kunt u de vragenlijst invullen. Deze zal ongeveer 10 minuutjes duren.

Mocht u familie, vrienden of kennissen hebben die het niet erg vinden om deze enquête in te vullen, of die het interessant / leuk vinden om deze enquête in te vullen, twijfel dan niet en stuur de link naar hen door.

De enquête kunt u beëindigen door rechts op stoppen te klikken.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

LINK: https://examine.vu.nl/cgi-bin/inferentie.pl?qst_id=13018

Met vriendelijke groeten,

Amanda van der Meule
Masterstudente Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU te Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *