Hert overleeft aanrijding met bus

Een buschauffeur uit de Amerikaanse stad Johnstown kreeg dinsdag een onverwachte passagier. Een hert vloog tijdens een aanrijding door de voorruit van het voertuig en belandde in de bus. Het dier overleefde de botsing.

De aanrijding vond dinsdag op de vroege avond plaats. Op videobeelden is te zien hoe het dier door de voorruit van de stadsbus vliegt. Het beest is even in paniek, maar de chauffeur stopt de bus dan en laat het dier rustig naar buiten rennen.
Op het moment van de aanrijding zaten er niet veel mensen in de bus, meldt de lokale krant Tribune Democrat.
Achterin het voertuig zat een vrouwelijke passagier, maar er raakte niemand gewond. De stadsbus is voor reparatie naar de garage gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *