Liefdesbrief na 63 jaar bezorgd

De liefdesbrief die een Amerikaan schreef aan zijn vriendin, is pas na 63 jaar bezorgd. Het stel is inmiddels 58 jaar getrouwd.
De inmiddels 84-jarige Allen Tully verstuurde de brief op 23 juli 1950, aan zijn vriendin, de destijds 21-jarige Betsey Lieber, vanuit Savannah, Georgia, waar hij zijn militaire dienstplicht vervulde.
De brief arriveerde op 9 oktober 2013 op het adres waar het echtpaar nu woont, in Omaha in de staat Nebraska. Het is een raadsel waar de brief al die jaren geweest is.
Het is tevens onduidelijk hoe de brief op het adres van het paar terecht is gekomen, aangezine Tully de brief stuurde naar het adres waar zijn vriendin destijds woonde. Tully en zijn vrouw zijn echter blij dat ze na al die jaren de brief ontvangen hebben, zo meldt Omaha.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *