Kat belt alarmnummer

Een kat in Londen heeft per ongeluk het alarmnummer gebeld. Toen de politie de voordeur intrapten, vonden ze de kat in een kledingkast.

De kat, een Singapura die Bruce heet, was alleen in het appartement in Londen, terwijl zijn baasjes, de 33- jarige James Cocksedge en de 36-jarige Monica de la Cruz, aan het werk waren. Het dier was altijd al gefascineerd door de telefoon en kreeg het voor elkaar om het alarmnummer te bellen. Toen de agent die het telefoontje beantwoorde niks hoorde, sloeg hij alarm.

De politie nam geen enkel risico, traceerde het adres en ging naar het appartement. Toen ze daar verdachte geluiden hoorden, trapten ze de voordeur in.De kat werd uiteindelijk gevonden in een kledingkast. De geluiden waren naar alle waarschijnlijkheid afkomstig van een ruzie tussen Bruce en Audrey, de andere kat van het stel.

Cocksedge zit nu met een rekening van enkele honderden ponden voor de beschadigde voordeur. Hij neemt de politie echter niks kwalijk. “Ze deden alleen hun werk”, zo zegt hij tegen de Daily Mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *