Hummer-bestuurder sloopt zeven geparkeerde auto’s

Een bestuurder van een Hummer heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag zeven geparkeerde auto’s gesloopt in Arnhem.
De 47-jarige Arnhemmer had mogelijk te diep in het glaasje gekeken, dat meldt de politie.

Zijn spoor van vernieling begon in de Klarenbeekstraat, waar twee auto’s schade opliepen. Een paar straten verderop, in de Thomas A Kempislaan, duwde een door hem geraakte auto een lantaarnpaal omver. De verdachte reed vervolgens richting de Hommelseweg tegen een boom en raakte bij de kruising met de Dalweg nog vier auto’s voordat hij tot stilstand kwam. In totaal moesten zes beschadigde auto’s weggesleept worden, waaronder de Hummer zelf.

De bestuurder en een passagier raakten bij de dollemansrit gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist heeft een bloedproef ondergaan, waaruit moet blijken of hij inderdaad onder invloed was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *