Man valt 17 kilo af door 90 dagen McDonald’s te eten

Een docent uit de Amerikaanse staat Iowa is zeventien kilo afgevallen door negentig dagen McDonald’s te eten.
Dat meldt KCCI vrijdag.
Leraar John Cisna geloofde niet dat McDonald’s eten zo slecht voor je is. Hij at dagelijks drie maaltijden van de fastfoodketen. Na negentig dagen was hij 17 kilo afgevallen en was zijn cholesterolgehalte flink gedaald.
Cisna liet zijn studenten met de voedingswijzer van het bedrijf allerlei menu’s samenstellen. Ze moesten daarbij rekening houden met een maximum van 2000 calorieën per dag en ervoor zorgen dat Cisna van alles wat binnen zou krijgen.
De manager van de plaatselijke McDonald’s was zo benieuwd naar de uitkomsten dat hij besloot geen geld te vragen voor de bestellingen.
Tijdens het experiment ging de docent elke dag 45 minuten wandelen, meldt de website. Het resultaat is dat hij ondanks de vele vette snacks eigenlijk alleen maar gezonder is geworden. “We worden dik door onze eigen keuzes, niet door McDonald’s”, zegt Cisna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *