Brits stel trouwt 55 keer

Alex Pelling en Lisa Grant zijn op zoek naar de perfecte trouwlocatie en hebben al 55 huwelijken op de meest exotische plekken achter de rug.
Het Britse stel oefent op deze manier voor hun officiële trouwdag.
Alex Pelling en Lisa Grant ontmoetten elkaar in 2000 en werden in 2008 verliefd op elkaar. Drie jaar geleden besloten ze naar Australië te emigreren en onderweg trouwlocaties te bekijken. Die reis is inmiddels uitgegroeid tot een lijst van huwelijksceremoniën op 55 locaties.
Het stel heeft inmiddels al een paar bijzondere bruiloften achter de rug. Er was een trouwfeest met als thema snoep in winkel Candyland, een traditionele Haïtaanse trouwceremonie, een Praagse bruiloft en een halloweentrouwerij in Hollywood. Alle huwelijken zijn te bekijken op hun blog 2People1Life.
Het paar heeft elkaar tijdens alle feesten nog nooit het ja-woord gegeven. Als ze uitgeoefend zijn, kiezen ze de leukste trouwceremonie. Iedereen die ze tijdens hun nephuwelijken hebben ontmoet, zal worden uitgenodigd voor het echte huwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *