Gestolen auto na veertig jaar terecht

De politie van de Amerikaanse staat Tennessee is op zoek naar de eigenaar van een Volkswagen Kever die veertig jaar geleden werd gestolen. De auto werd onlangs teruggevonden.
De auto, bouwjaar 1965, werd in januari in beslag genomen in Detroit, net voordat hij via Canada naar Finland zou worden gestuurd om te worden gerestaureerd. Douanebeambten zagen dat hij ooit was gestolen toen ze de papieren controleerden.
De kever werd in 1974 gestolen in Knoxville, in Tennessee. De toenmalige eigenaar, Joseph McDonald, deed destijds aangifte. Het telefoonnummer dat hij achterliet is echter niet meer in gebruik. De politie vermoedt dat McDonald ooit studeerde in de stad maar er nu niet meer woont.
De huidige eigenaar van de auto wist niks van de diefstal, zo meldt ABC News.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *