‘Dode man’ ontwaakt in lijkzak

Medewerkers van een Amerikaans rouwcentrum in Mississippi kregen de schrik van hun leven toen een man ontwaakte vanuit zijn lijkzak.
Dat meldt Sky News.
De man, de 78-jarige Walter Williams, was woensdag doodverklaard toen zijn hartslag was gestopt. Zijn neefje, Eddie Hester zei tegen de lokale media: “Ik zag hoe ze hem in een lijkzak stopten en de rits dichtdeden.”
Toen de werknemers van het rouwcentrum bezig waren om de man te balsemen schopte hij zelf tegen de zak aan. De lijkschouwer denkt dat de pacemaker van de man was gestopt en dat hij daardoor dood leek.
De man is overgeplaatst naar het ziekenhuis en heeft tegen zijn familieleden gezegd dat hij blij is om levend te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *