Eland botst met bus bij 666 op kilometerteller

De passagiers van een bus in Wit-Rusland zijn met de schrik vrijgekomen toen een eland de bus ramde en dwars door de ruit ging. Het gebeurde bovendien precies op het moment dat de kilometerteller van de bus op 666.6 kwam. Dat meldde de Daily Mail woensdag.
De eland dook vanuit het niets op en ging dwars door de ruit van de bus heen. Na het ongeluk bungelde het dier met zijn onderlichaam uit de bus.

De bus was onderweg van Minsk naar Kiev. “Het dier liep rechstreeks uit het bos de snelweg op en ik kon hem niet meer ontwijken”, aldus buschauffeur Isaac Voronoff. “Ik zag ook precies 666 op de kilometerteller staan, maar ik ben niet zo’n bijgelovig persoon.”
De schrik zat er goed in bij de passagiers. Ze waren ervan overtuigd dat het dier bezeten was door de duivel en besloten te bidden. Later bleek dat het dier min of meer dronken was. In deze tijd van het jaar ligt er veel rottend fruit in het bos. De dieren eten daarvan en dat geeft ze een dronken gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *