Kat overleeft aanrijding door auto

Een kat werd in Zwitserland aangereden door een auto die meer dan honderd kilometer per uur reed en werd vervolgens ruim zestien kilometer meegesleurd. De kat overleefde het ongeluk.
Dat meldt de Mirror.

De kat, die later door hulpverleners Quasimodo werd genoemd, kwam met haar kop vast te zitten in de grille toen ze werd aangereden door de Zwitserse Stephanie Gruber. Gruber zei later wel iets gehoord te hebben toen ze de kat aanreed, maar er niet bij stil te hebben gestaan.
Toen Gruber zestien klimometer verderop haar auto parkeerde trof ze de kat aan, waarop ze de politie belde. De kat bleek tot verbazing van Gruber en de politie nog te leven, maar er moest wel een dierenarts aan te pas komen om het dier uit de grille te bevrijden.

De kat bleek brandwonden aan haar oren te hebben, omdat die heel dicht bij de motor hadden gezeten. De kat is naar een dierenkliniek gebracht, waar ze nu wordt verzorgd. Intussen wordt gezocht naar de eigenaars van Quasimodo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *