3 gedachten over “Harry Potter Trein

 • 10 april 2005 om 15:59
  Permalink

  Ik ga dadelijk weer naar het station waar Harry altijd door de muur heen rent….. King’s Cross Station…. benieuwd of ik Harry zie! Hahaha

  Nien 😉

  Beantwoorden
 • 16 april 2006 om 07:24
  Permalink

  (had al een keer dat stukkie over Balkenende geplaatst, hopelijk was het niet te kwetsend 😕 )

  Hoi Ukkie,

  Iets van geheel andere aard: het heeft wel met treinen te maken. Namelijk een internetkennis van mij heeft een website met van alles over treinen, spoorwegen in het algemeen. En als ik zeg alles… nou dan is het in ieder geval erg veel, en zeer wel boeiend ook.

  Zijn website: http://www.nicospilt.com

  Het is op een regenachtige dag altijd de moeite waard om er eens naar te kijken. Kwam eigenlijk via via op je weblog terecht en ach… ik ben zo iemand die dan vrij snel reageert en als ik iets kan tippen over andere sites doe ik dat altijd graag. De site over de treinen is in ieder geval stukken vrolijker dan wat we van / bij de NS gewend zijn.

  groeten Willem

  ps bij dat stukkie over Balk had ik geloof ik een verouderd mailadres genoemd, excuses daarvoor.
  🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.