Vrijdag 4 augustus 2006 (dag 4)

Vandaag is de tweede dag van onze drie dagen kaart. Vandaag een morgen gaan we zo veel mogelijk stukken spoor proberen te berijden met stoom. Ons begin station voor vandaag is Hasselfelde. Vanaf hier zijn we naar Alexisbad gegaan. In Alexisbad hadden we de keus of we vanaf daar verder zouden gaan met een andere trein of dat we het stadje gingen bekijken. Op de kaart leek het een middelgrote plaats te zijn. In werkelijkheid waren er alleen maar hotels en restaurants. Na ongeveer vijfentwintig minuten rond gelopen te hebben, hebben we besloten om met de stoomtrein heen en weer te rijden naar Harzgerode. Van Alexisbad terug naar Hasselfelde was het niet mogelijk om dit met stoom te rijden. We zijn terug gereden met een dieseltreintje. Uiteindelijk zijn we van 13.02 uur tot 17.38 uur onderweg geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.