Zondag 6 augustus 2006 (dag 6)

Het lijkt wel of het de hele nacht geregend heeft en dat terwijl we eigenlijk weg willen. Met het wakker worden om acht uur regende het nog steeds. Na gewacht te hebben leek het even droog te blijven. We hebben de gok genomen en zijn op gaan ruimen. Het is gelukt om de tent redelijk droog in te pakken (een nat ingepakte tent betekend lekkage en dat willen we niet). De tent lag nog maar net in de auto toen het weer begon te regenen.

Vandaag zijn we richting Leipzig gereden. We zijn van plan hier niet al te lang te blijven. Onderweg en bij aankomst is er nog meer regen. Bij de eerste camping waar we gekeken hebben hadden we geen van beide een goed gevoel. De tweede camping was stukken beter. Deze camping (Auensee) bleek ook blokhutten te hebben. Na een korte wisseling van blikken hebben we besloten om voor twee nachten een blokhut te huren. Na een week regen vonden we dat wel zo prettig.

Aan het eind van de middag hebben we wat rond gelopen en het park waar ook de camping in ligt. Ook zijn we even met de auto de stad in geweest, om alvast een eerste indruk te krijgen. Bij het Völkerschlachtdenkhmal rond gekeken en geschuild voor de regen. Het regende hier zo hard dat de sky-line van de stad in de regenbuien verdween.

‘s Avond hebben we in het restaurant op het park gegeten. Morgen willen we met de tram/bus de binnenstad in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.