Nieuwe labello’s voor mijn verzameling

Nieuwe labello's voor mijn verzameling!
Van Links naar Rechts: Liposan Sweet Melon, Liposan Strawberry Kiss, Liposan Mandarin Vannilla, Labello Cherry Kiss, Labello Passion Fruits, Labello Sun, Labello CareGloss&Shine Natural, Labello CareGloss&Shine Pure Glamour (Pure Natural).

De labello Sun en de labello CareGloss&Shine Natural had ik al in mijn bezit met een ouder logo, de overigen zijn nieuw voor mijn verzameling.

11 gedachten over “Nieuwe labello’s voor mijn verzameling

 • 20 januari 2007 om 19:29
  Permalink

  gaaff sun en caregloss&shine met nieuw logo heb ik ook.. zijn passion fruits en pure natural lekker?

  Beantwoorden
 • 20 januari 2007 om 21:51
  Permalink

  veel nieuwe! is de cherry kiss kwa stick nog anders dan de gewone cherry? en wat vind jij van de cg&s Pure natural, ik vind hem aan de ene kant lekker, maar aan de andere kant helemaal niet.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2007 om 23:50
  Permalink

  @ Kim: Passion Fruits smeert lekker zacht en smaakt naar Passoa. Persoonlijk vind ik dat wel lekker, maar kan me voorstellen dat een ander dat niet vindt.
  De Pure Natural heb ik nog niet getest. Aan de tube te zien lijkt hij wat donkerder te zijn, maar dat weet ik nog niet. Ik gebruikte van de glosses eigenlijk alleen de mocca.

  @ Labello Addict: De Cherry Kiss is vrijwel hetzelfde als de cherry. Huls is anders en hij lijkt wat zachter te zijn, maar dat kan ook liggen aan mijn “oude” cherry. Pure Natural: zie boven

  Beantwoorden
 • 29 januari 2007 om 18:53
  Permalink

  Hello. I adore the labello. I do not understand your language because they are Italian. I asked myself if you sell the labello. because they are interested to buy them. DANIELA

  Beantwoorden
 • 29 januari 2007 om 21:33
  Permalink

  @ DANIELA: these labello’s are my personal collection. I do not sell them. It would be nice if you left a personal message, instate of copy-paste the one you left here

  Beantwoorden
 • 30 januari 2007 om 17:38
  Permalink

  hej!
  hoe ben je aan die cherry kiss gekomen??
  die wil ik ook!!
  xx laurette

  Beantwoorden
 • 5 maart 2007 om 18:01
  Permalink

  ik vind ze allemaal heel mooi maar ik zoek die cherry kiss labello maar k ken se nergens vinden en sommige konderen seggen dat se er noet meer zijn maar dat vind ik egt dan super jammer heb je nog tips waar ik see kan krijgen ik hoor het heel graag alvast bedankt!!!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.