Maandag 16 juli 2007 (dag 9)

Gereden vandaag: 199 km
Gereden totaal: 1704 km

We worden al vroeg wakker. Het beloofd een warme dag te worden. Omdat we gisteren zijn vergeten de broodjes te bestellen wandelen we Herbolzheim in om broodjes te halen.

Na het ontbijt gaan we naar de Subaru-dealer in Emmeringen voor het “check-engine”-lampje. Het lijkt er op dat er niets ernstigs aan de hand is. Wel in de gaten houden, maar voor nu er mee doorrijden. Na de autoperikelen rijden we verder naar een campingzaak, omdat een van de stoelen inmiddels echt niet meer betrouwbaar is. Gisteren hebben we in de goudengids al een aantal adressen opgezocht en bij de eerste is het meteen raak. . We hebben een nieuwe stoel (en een omvormer voor de koelbox / lamp) gekocht. Voorlopig is alles weer heel, wat is het volgende dat stuk gaat?

Na alle inkopen gedaan te hebben tijden we naar Wolfach voor de “dorotheenhütte” (glasblazerij). We besluiten terug te rijden via de Titisee (bergmeer), maar onderweg komen we een bordje “Schwarzwald Modellbahn” tegen. We besluiten te gaan kijken. Daar aangekomen blijken ze op maandag gesloten te zijn.

We pakken onze oorspronkelijke route weer op en rijden verder. Bij Gutach zie we de bordjes “rodelbahn”. Hier hebben we al iets over gelezen en we gaan kijken. Het wordt een 6er-karte. Na het rodelen is het te laat om nog door te rijden naar Titisee. We gaan terug naar de camping, doen boodschappen en nemen alvast een kijkje bij het station. Morgen willen we met trein naar Freiburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.