Donderdag 19 juli 2007 (dag 12)

Gereden vandaag: 612 km
Gereden totaal: 2438 km

Rond achten zijn we de tent uit. Op de weg terug van het toiletgebouw zien we allebei de lucht en bedenken dat we haast moeten maken willen we voor de bui de tent in de auto hebben liggen. Even voor tienen ligt alles (op de tafel en de stoelen na) in de auto. We ontbijten en stoppen ook de laatste dingen in de auto. Dan begint het te spetteren.

We besluiten niet naar de dichtstbijzijnde autobahn te rijden, maar het Zwarte Woud door te steken naar de volgende. In de campinggids hebben we een aantal campings in de buurt van de Chiemsee uitgezocht die we willen bekijken. Onderweg lijken de wegwerkzaamheden en de file’s maar niet te stoppen. Veel later dan gepland komen we aan bij de eerste camping. Zonder het terrein echt op te gaan hebben we al gezien dat dit niet is wat we zoeken. Ook de andere campings vallen tegen (geen schaduw, te massaal, verkeerde ondergrond). Alleen die in Oberwössen is redelijk.

Op de radio hadden we de weersvoorspelling al gehoord (onweer en hagelbuien) en de lucht wordt steeds dreigender. Ook is het inmiddels al laat. Door een paar slechte nachten (slaapmatje, buren) zijn we allebei redelijk gaar en hebben eigenlijk geen zin de tent op te zetten. We nemen een hotel voor een nacht en zoeken morgen verder.

We vinden een hotel in Ruhpolding, eten daar en rijden ‘s avonds alvast naar een camping in Bergen om die te bekijken. Dit is de beste tot nu toe. Morgen zoeken we verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.